Ervaar de preventieve werking van camera’s,
Het gebruik van camera systemen is de laatste jaren enorm toegenomen. De reden hiervan is de bewezen preventieve werking tegen diefstal en vandalisme en andere overlast, en de bruikbare beelden indien overlast is veroorzaakt. Tevens leveren we uitsluitend Full HD of beter camera’s waardoor u altijd verzekert bent van haarscherpe beelden.
Camera’s zijn zoals reeds vermeld preventief te gebruiken en dus vaak opvallend gemonteerd, echter zij kunnen ook discreet worden toegepast door deze onzichtbaar te monteren zonder enig verlies van beeldkwaliteit. Haast alle systemen zijn momenteel te bedienen en weer te geven via een extern locatie, smartphone, tablet of PC.
Camerasystemen zijn in vele uitvoeringen leverbaar en zijn bijna altijd maatwerk. In een vaste opstelling voor binnen toepassing of een weersbestendige voorzien van een buitenbehuizing. Opnamesystemen zijn leverbaar in de vorm van harddiskrecorders met zeer goede beeldeigenschappen en diverse mogelijkheden betreft het terugzoeken van opgenomen beelden.